News

Op deze pagina vind u het meest actuele MX nieuws

Alessandro Lupino Tekend bij Honda Assomotor Team

Voor het 2015 MX seizoen heeft Alessandro Lupino getekend bij het Honda Assomotor Team

 

Posted on 2 Oct 2014

Jeffrey Dewulf MCLB MX1 Kampioen

Wij zijn trots om te melden dat afgelopen Zondag 14 September Jeffrey Dewulf met twee reeks overwinningen het Belgische MCLB MX1 Kampioenschap heeft behaald.

De SDS Yamaha coureur wist door deze overwinning het kampioenschap met 21 punten voorsprong veilig te stellen.

Posted on 15 Sep 2014

MXON 2014

Tijdens de 2014 editie van de Motorcoss of Nations Kegums Letland zijn wij aanwezig om de team nederland rijders Ceriel Klein Kromhof en Marc de Reuver met hun Sölva vering te ondersteunen.

Posted on 1 Sep 2014

Marc de Reuver Open Nederlands Kampioen MX1 2014

Marc de Reuver van het BT Motorsport Honda Team is Open Nederlands Kampioen MX1 geworden. In de eerste manche kwam Marc slecht weg bij de start en kon daarna moeilijk in zijn ritme komen. Toch wist hij met een vierde plaats een grote voorsprong in de tussenstand te behouden. In de tweede manche zat Marc gelijk goed in zijn ritme en wist in de eerste helft van de wedstrijd Herjan Brakke en Shaun Simpson te passeren. Vervolgens hield hij Tyla Rattray op afstand en sloot de manche winnend af waarmee hij de titel in de MX1 klasse veilig stelde.

Posted on 11 Jun 2014

SÖLVA MX1 rijders 1,2en3 tijdens 1e ONK in Emmen

Marc de Reuver,Mike Kras en Ceriel Klein Kromhof hebben afgelopen zondag tijdens de eerste ONK in Emmen van dit seizoen een prestatie van formaat neergezet.
Deze drie Sölva rijders betreden het gehele podium aan het eind van de dag wat voor Sölva een geweldige prestatie is.

Bijna drie jaar heeft Marc de Reuver op zijn volgende overwinning in het KNMV Open Nederlands Kampioenschap moeten wachten. De laatste keer dat hij won was in Heerde, in 2011 en toen had hij geen dubbelslag. Vandaag wel, de Honda-rijder was een maatje te groot voor de overige rijders. Mike Kras deed wat hij kon maar beide keren moest hij genoegen nemen met de tweede plaats. Ondanks een moeilijke winter wist Ceriel Klein Kromhof zich in de top 3 te rijden in Emmen en maakte het Sölva podium hiermee kompleet!

Commentaar Mike Kras:’’Ik ben tevreden over vandaag. Tijdens de eerste wedstrijd kun je het kampioenschap makkelijker verliezen dan het winnen en daarom zijn twee tweede plaatsen goed. Ik heb het in de tweede manche geprobeerd maar kreeg helaas last van harde onderarmen. Ik kijk uit naar de tweede wedstrijd in Mill en hoop hier weer sterk voor de dag te kunnen komen’’.

Met een vierde en een vijfde plaats in de manches eindigde Ceriel Klein Kromhof op een derde plaats in het dagklassement. Volgend weekend gaat het Open Nederlands Kampioenschap MX1 verder in het Brabantse Mill.

Posted on 17 Mar 2014